متخصص تغدیه:
خانوادهها در شرایط فعلی از مصرف مواد غذایی سرد اجتناب کنند

دکتر سکینه نوری روز پنجشنبه در جلسه قرارگاه دانشگاهی مبارزه با کرونا در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتیدرمانی آذربایجانغربی افزود: مصرف بستنی در این ایام توصیه نمیشود زیرا دمای آن پایین بوده و شرایط مساعدی برای رشد این ویروس را مهیا میکند.
وی با اشاره به توجه همه شهروندان برای مصرف اقلام غذایی با هدف پیشگیری یا درمان اضافه کرد: استفاده از مواد پروتئینی، ویتامینها و مواد معدنی از جمله اقدامات مهم در این راستا به شمار میروند.
وی بیان کرد: این اقلام برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مناسب هستند که از جمله آنها میتوان به گوشت، حبوبات، تخم مرغ، میوه و سبزی اشاره کرد.
متخصص تغذیه ادامه داد: البته در شست و شوی سبزیجات و میوه باید پروتکلهای بهداشتی رعایت شده و تا حد امکان سبزیجات به صورت پخته مصرف شوند.
دکتر نوری گفت: در مصرف ویتامینها نیز بیشترین دقت اعمال و از مصرف بیرویه خودداری شود زیرا مصرف بیرویه ویتامینهای A، E و D موجب مسمومیت میشود و بسیار خطرناک است.
وی افزود: البته ویتامینهای B وC به علت اینکه محلول در آب هستند، مصرف بیشتر آن برای بدن مشکلی ایجاد نکرده و با حل شدن در آب از بدن دفع میشود.
وی تاکید کرد: مصرف مکملهای ویتامین D نیز به صورت ماهانه بوده و باید از مصرف روزانه و بی رویه آن خودداری کرد زیرا عدم دفع آن سبب مسمومیت می شود.
در یک ماه گذشته که موضوع شیوع بیماری کرونا مطرح بوده، مهمترین سوال مردم، نوع تغذیه برای پیشگیری از بروز این بیماری بوده است.
تقویت سیستم ایمنی بدن مهمترین راهکار برای پیشگیری از بروز این بیماری در کنار رعایت بهداشت فردی است
برچسب ها :کرونا ارومیه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
شما باید وارد شوید تا نظر بنویسید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 112 در انتظار بررسی : 112 انتشار یافته : ۰