آزاد یوسفی راد_روزنامه نگار

جهش عمرانی، فرهنگی و اقتصادی در صومای و برادوست و سرو  

در نشست مشترک مسئولان صومای و برادوست و شهر سرو با اصحاب رسانه که به مناسبت روز خبرنگار برگزار شد، گزارشی کامل از دستاوردهای عمرانی، فرهنگی و اقتصادی این مناطق ارائه شد.
کد خبر : 5499
تاریخ انتشار : چهارشنبه 13 آگوست 2025 - 19:48

 

‍ جهش عمرانی، فرهنگی و اقتصادی در صومای و برادوست و سرو

 

بقلم: آزاد یوسفی راد/ روزنامه‌نگار

 

در نشست مشترک مسئولان صومای و برادوست و شهر سرو با اصحاب رسانه که به مناسبت روز خبرنگار برگزار شد، گزارشی کامل از دستاوردهای عمرانی، فرهنگی و اقتصادی این مناطق ارائه شد.

 

مهدوی‌نیا، بخشدار صومای و برادوست، با اشاره به رشد خدمات زیربنایی در روستاها گفت: پیش از آغاز مدیریت فعلی، کمتر از پنج درصد روستاهای منطقه دارای طرح هادی بودند، اما با پیگیری مستمر و حضور میدانی دهیاران و شوراها این رقم به ۳۵ درصد رسیده و پیش‌بینی می‌شود امسال از ۵۰ درصد فراتر رود.

 

به گفته او، نخستین زمین چمن مصنوعی شهر سرو به بهره‌برداری رسیده و دومین و سومین زمین به ترتیب در روستاهای گنگچین و جوهنی در دست ساخت است. در حوزه فرهنگی، کتابخانه سرو تجهیز و افتتاح شده و نخستین کتابخانه خصوصی منطقه نیز توسط انجمن «حامی» در روستای هورسین شروع به کار کرده است. مهدوی‌نیا که ریاست شورای آموزش و پرورش بخش سیلوانا را نیز بر عهده دارد، از برگزاری جدی و منظم جلسات این شورا خبر داد و تأکید کرد: بسیاری از وظایفی که سابقاً صرفاً برای رفع‌تکلیف انجام می‌شد، اکنون با جدیت پیگیری می‌شود.

 

وی همچنین از بهره‌برداری اورژانس جاده‌ای سرو و آغاز عملیات احداث اورژانس جاده‌ای گنگچین خبر داد و افزود: زیرساخت‌های بهداشتی منطقه پاسخگوی نیاز جمعیت نیست و پیگیر احداث دومین مرکز جامع بهداشت هستیم. در حوزه راه‌سازی، عملیات روکش محور هشتیان–ممکان–خان‌تختی در حال انجام است. همچنین گازرسانی به ۹۵ درصد روستاهای منطقه در جریان است و تنها چهار روستای با فاصله زیاد فعلاً بلاتکلیف مانده‌اند.

 

درویش‌نژاد، شهردار سرو در این نشست، با اشاره به بهبود وضعیت مالی این نهاد اظهار کرد: پیش از آغاز مدیریت حاضر، شهرداری سرو با پنج ماه معوقه حقوق کارکنان مواجه بود، اما از دوره پنجم شورای شهر تاکنون حتی یک روز تأخیر نداشته‌ایم. بودجه ۲۵ میلیارد تومانی سال جاری در پنج ماه نخست به‌طور کامل محقق شده است.

 

حسین‌زاده، سخنگوی شورای شهر سرو، نیز اعلام کرد: با تکمیل آسفالت‌ریزی ۱۵ هزار متر مربع دیگر از معابر، هیچ معبر مسکونی دارای سکنه بدون آسفالت باقی نخواهد ماند. او ظرفیت بالای سرو برای سرمایه‌گذاری را یادآور شد و افزود: پروژه مشارکتی شهرداری و بخش خصوصی به ارزش بیش از ۲۵۰ میلیارد تومان کلنگ‌زنی شده و در حال اجراست. همچنین به زودی تابلوهای ورودی شهر نصب می‌شود و آبیاری مکانیزه فضای سبز و پارک‌ها ادامه خواهد یافت

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.