مسعود حسین زاده، دکتری میکروبیولوژی و از پژوهشگران ارومیهای
کشف سویه جدید باکتری توسط پژوهشگر ارومیهای
کشف سویه جدید باکتری توسط پژوهشگر ارومیهای و اهمیت آن در سلامت انسان ✍️تحقیق و پژوهش: مسعود حسین زاده، دکتری میکروبیولوژی و از پژوهشگران ارومیهای مسعود حسین زاده، دکتری میکروبیولوژی و از پژوهشگران ارومیهای موفق به کشف و ثبت سویهای جدید از باکتری در مرکز ملی اطلاعات بیوتکنولوژی آمریکا به عنوان
کشف سویه جدید باکتری توسط پژوهشگر ارومیهای و اهمیت آن در سلامت انسان
✍️تحقیق و پژوهش: مسعود حسین زاده، دکتری میکروبیولوژی و از پژوهشگران ارومیهای
مسعود حسین زاده، دکتری میکروبیولوژی و از پژوهشگران ارومیهای موفق به کشف و ثبت سویهای جدید از باکتری در مرکز ملی اطلاعات بیوتکنولوژی آمریکا به عنوان بزرگترین پایگاه داده زیستی در جهان شد که نقشی به سزا در سلامت و درمان بیماریهای روده انسان خواهد داشت.
او این سویه را به افتخار زادگاهش “سرو” به نام Mas.Sero01 ثبت کرده است که از پنیر محلی تولید شده در منطقه کوهستانی سرو به دست آمده است.
این باکتری علاوه بر کمک به حفظ و بهبود کیفیت محصولات تخمیری مانند پنیر و سوسیس، توانایی تولید مواد باکتریوسینه و پپتیدهای ضد میکروبی را دارد که میتوانند باکتریهای مضر را از بین ببرند، در حالی که به باکتریهای مفید آسیب نمی رسانند. این ویژگی آنها را به گزینههای طبیعی برای حفظ سلامتی مواد غذایی و حتی درمان عفونتهای مقاوم به آنتی بیوتیک تبدیل میکند
نقش این کشف در تحقیقات سلامت روده و میکروبیوم یکی از ابعاد مهم این دستاورد است، پتانسیل سویه Mas.Sero01 در تولید باکتریوسینهایی است که می توانند به بهبود روده و تنظیم میکروبیومهای گوارشی کمک کنند.
این کشف می تواند گامی مهم در جهت توسعه محصولات پروبیوتیک و مکملهای غذایی باشد که از باکتریهای مفید برای تقویت سلامت گوارش و تقویت سیستم ایمنی استفاده می کنند.
اطلاعات تخصصی این سویه که در مرکز ملی اطلاعات بیوتکنولوژی آمریکا به ثبت رسیده است در لینک زیر قابل مشاهده است:👇
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/nuccore/PQ276898.1/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰